Szatmárnémeti VéndiákszövetségTájékoztató

by Eni - February 5th, 2021.
Filed under: 2021.

Kedves Véndiákok!

2021 február 2.-án délután (online) gyűlésezett a Véndiákszövetség vezetősége. A dátum jelentőségteljes, mert hát, bár téli álmot éppen nem aludtunk, mint a medve 🙂, de majdnem ahhoz hasonlatossá vált az életünk, ebben a hihetetlenül hosszú, elhúzódó járványhelyzetben. De higgyük, hogy van remény, hogy ez a „téli rémálom” mielőbb véget ér…

Először is szeretnénk beszámolni arról, hogy a számbavétel után megállapítható, szerencsére mindannyian jól vagyunk.

A fenti helyzetre és reményekre építve, Szövetségünk úgy határozott, hogy a vírushelyzet függvényében alternatívákat dolgoz ki a 2021-es Véndiáktalálkozó megszervezésére.

Eszerint az alábbi változatokban gondolkodunk:

  1. Amennyiben a járványügyi szigorítások feloldódnak addig az időpontig, ameddig még gyakorlatilag megszervezhető a nagyszámú, személyes részvétel, akkor a TALÁLKOZÁST megszervezzük hasonlatosan az eddigi Véndiáktalálkozókhoz.
  2. Ha csak csökkentett létszámú találkozók szervezhetők az adott periódusban – pl. korlátozzák a létszámot de az, egy osztálylétszámnyit engedélyez – akkor igyekszünk lehetővé tenni a találkozók létrejöttét az osztálytermekben.
  3. Ha sem az 1., sem a 2. bekezdés szerintiek nem teljesíthetők, akkor a TALÁLKOZÁS online felületre ”költözik”

A fentiekhez szívesen várunk véleményeket, megvalósítható ötleteket a Facebook oldalunkon https://www.facebook.com/szvdsz

Fontosnak tartjuk, hogy maradjunk kapcsolatban Veletek. Vagyunk, tervezünk és TALÁLKOZZUNK 2021-ben!

A vezetőség

Comments are closed.